Host host host.

Taxi.

Jaa, jag har typ inte bloggat på ett tag tror jag. Hehe. Men det ska ändras på! I helgen vare klassfest! Woohhoo. Det var skojj! Sen sov Leona, Beata och 'Emma här. Så det var as mys.

Igår typ satte vi på oss massa feta kläder och gick ut och rullade oss i snön. Sen gick dom och så sen på kvällen gick jag och mamma till något ställe där det skulle vara någon föreställning med någon komiker och typ rev biljetter. Idag efter skolan gick jag och köpe en liten ful present till present kalender i skolan.

Sen laga jag middag. Och nu ska jag väl gå och göra te för jag är sjukt hostig! SÅ jag måste ta massa mediciner.



Jusste igår var det ju första advent oxå!
JULEN ÄR HÄR! MUUUUMS.




♥Snö♥Fotboll♥

Haha. Alla hatar vädret och snön typ. Men jag älskar det. Ni kanske inte viste det men jag älskar värkligen snö! Det började med att jag och Beata såg alla andra i klassen som är värsta fotbolls nördarna. Nejmen dom spelar liksom i snö regn hetta och allt jämt! Men så såg vi att dom spelade fotboll. Och vi typckte att det såg så mysigt ocg roligt ut liksom det var ju värsta vita landet. Så vi sprang ut. Sen kom Emma och Leona för vi tvingade dom. Så då sprang vi runt lite.

Ville bara säga att jag och emma är BÄST I HELA VÄRLDEN på fotboll! HAHAHA. Du skulle varit där. Men iaf så mongo konstig som jag är så blev jag ju såklart lite galen. Så sen när alla andra kom så blev det lite snöigt. Hehe.

Så asså det roliga var att jag kämpade faktiskt, och det var as kul! :d Haha, det roligaste var att alla skrattade åt mig! xD

Haha nu ska ni få höra dom roligaste sakerna som hände:

1. Det var frispark för vårt lag, och alla stog liksom som en gång framför målet och typ pratade om vem som skulle sparka eller så. Osso stog typ jakob thedde och william i målet. Och så kom jag, asså jag gick liksom lite konstigt och typ kollade ner i marken eller något. Sen så låg bollen där. Jag jag sparkade på den! Så jäfla grym asso. Grejen var att den kom liksom typ 1 meter. Och det gildes ju som vår frispark! Så efter det skrattade alla as mycket! HAHAH. Så kul var det :)
2. Varje gång vi gjorde mål så sprang jag där det var som mäst snö och slängde mig för livet! WOOOHHHOOO! Gissa om jag hade kul? :o
3.  Helt plötsligt så la jag mig ner i snön. Asså inte mitt på planen liksom, asso mer åt sidan. Sen begravde Emma mig med lite snö och så låg jag där ett tag. Det var väldigt mysigt faktiskt.

Iallafall. Nu blir det här väldigt lång. Men jag får inte glömma att säga att efeter skolan kom murand och bjutness hit. Vi hade piknik halv 4 med mig! Vi hade te bullar rån och annat gott! Det var mys. Sen gjorde vi lite annat xD HAha. Aja nu får ni någon fin bild.


Nån konstig mäniska.

Lyssnar på underbar musik! <3


Hungrig.

Tja tjo eller nått....

Jag är hungrigf som fan. Men det är byggjobbare i köket så jag vågar inte gå in dit. D:
Aja, jag får väl samla mina krafter (mod) och bege min in :o

Ikväll ska jag bara chilla. Och kanske göra lite engelska. För så smart som man är så glömde jag matten -.-

Nu dör jag nästan av hunger! :O

HAhahahah BEata! xD  Sara = Hanna! Gissa varför?


Saknar sommar med grönalund! Myyys det var.



1 pris i bloggning.

Säg hej till blogg mästaren. Haha, nejmen jag har inte haft någon blogg lust så jaa. Men iaf. Idag var jag hos Vlanca vi typ satt och pratade och kollade i hennes skolkataloger :D Har just badat och ska väl gå och lägga mig snart. Imorrn är skola såklart men börjar 9 så de e nice! Men nu ska jag dra.


Tänder.

Tja tjo. Tänkte bara förmedla att jag går och lägger mig om ett tag för jaa... Nått.....

Asso först ska jag läsa lite bloggar och logga ut lite och sen ska jag nog göra mig i ordning :¨

Om nu vill så kan vi få en bild. (äh, vafan ni har inget val)


Miffad? Nejdå.....

Puss, god natt och sånt.


Muuums.

Hej annat folk. Idag var jag Leona och Beata och fikade. Vi pratade mycket! Gråt och skratt! <3 As skönt att prata så sjukt mycket faktist. Vi satt där och fikade i 2 och en halv timma :o Haha mys.

Men för en stund sen gick byggarbetaren. Så himla jobbigt. Vi kan ju inte laga mat när han är där så vi måste vänta och då svälter jag. Men nu blir mat om typ 15 min.

Nu lyssnar jag på musik som vanligt :P Och chattar med Hugo ;D

Men nu ska jag gå och typ hjälpa till med maten elr något. Så det går fottare Är så sjukt hungrig D:


En sajko mäniska :o


Morgon bloggning :o

Tja tjo.

Hade konstigt nog lite ganska mycket tid så jag hinner nog köra en liten morgon bloggning. :D Haha nejmen.

Jag gick upp halv 8 och typ åt frukost och gjorde mig i ording.

Typ när som helst kommer byggarbetare till oss, dom ska typ hacka färg, måla väggarna och slipa och lacka vårt golv i köket -.-

Asso visst, det är skönt att fåre fint i köket men jag pallar värkligen inte ha bygggarbetare hemma varje dag (förutom helger ;P) i typ 2 veckor?

Men nu måste jag dra! :)


Välkommen åter.

Har sett på välkommen åter. Var sista gången D: Det är så mysigt att kolla på det. Men aja. Idag var jag, Miranda, Jenna och Basa på Rum för barn! :D Vi leka kurragömma bland flokarna med miljontals av barrumpor. :s Haha nejdå. Men det är mys att sniffa bajs och barnmat i en timme.

MEN. Sen gick jag miranda och jenna hit till mig och typ drack oboy i snaps glas (Y) Och gjorde lite mer. Imorrn äre torsdag...

Hehe.

Ajs, men nu ska jag göra mig i ordning lite.




Vill ha! D: Men man vet aldrig. Har diskuterat lite med mina päron och jag behöver ju en ny mobil ;) Men jaa.....

Hare gött.


Cowboy!

Mehej.

Jag är lite seg.

Idag var jag och Busen/Bjutness/Basa/Beta/Beata (å många fler smeknamn ;o) först på ringen ett tag jag löpte en tröja och hon köpte ett linne och hårbollar (eller hårnålar som man brukar säga) Haha.

Men sen gick jag hem och latade mig som vanligt. TV + Dator = Saras kväll.
Men jag känner för att inte lägga mig sent eller så så blir nog lite Bert snart och sen snark snark.

Jusste! Nästa helg typ ska vi ha klassfest! :D Skoj skoj skoj!? Nämen de ska bli as kul.
Det är typ ganska långt bort men aja.
Det ska vara i typ någon lokal från 6 - 10 tror jag. Osso typ as mycket GOTT GOTT GOTT!
Disco time! WIHO! Yeeey!
TÖNT!

Okej tja. Men asså gud vad jag är onödig. Nu ska jag inte babla om mitt skit längre utan här får ni lite skumma bilder.



Mitt sanna jag. (Bjuder) :o


Hiss & Diss.



Till Oboy så sjukt gott vid alla tillfällen liksom. As nice.
Till att prata. Asså om typ allt från himmel till jord. Myys.
Till Robot Unicorn Attack såklart, bara för att det är underbart.





Till snö som piskar i ansiktet. USH!
Till att städa. Tvi tvi.
Till att inte kunna sova. Så sjukt jobbigt enligt mig :o

Puss o kramar från en flodhäst?

Jiiixen sanixen. Nämen god natt. 


♥Serbell♥

Trams trams.....

Hej det är jag som är jag. Ville bara säga det. Aja. 

Idag var Lusa och Busa här :P Myys. HAha vi spelade

Robot Unicorn Attack! Love. Osso lekte vi doktor. Beata visade bästa låten jag nånsin hört! Gud jag ryser när jag tänker på den xD

Humhumhum.

Vi va inne på ansiktsboken också för er som vill veta.

Lyssna på musik (Y)

Och prata prata prata om mucket <3

Älskar bruttorna.

Jusste idag vare första dagen på temaveckan osso! Yeey. Nämen vilken tönt jag är. Vi fick göra pepparkakor i legra :P vi ska bränna och göra sånna fina saker me. :) Men det var skojj. Kanske blir lite tråkigt att vi ska göra det hela veckan för det är ganska bestämmande men vafan!

Mitt favorit ord:

SLÅ PÅ STORT!

Jag har kommit på att Q är en väldigt cool bokstav ;)
Jag tuggar papper!

Kollat på ung och bortskämd. Älskar det. HAHA. Sjukt?

Nu ska jag göra lite Hiss o Diss teeejp. Yaaaaa!



Där fick ni några av dom bilder vi tog idag :9

http://enbeata.blogg.se/       http://varningfortont.blogg.se/

Ovanför ser ni grymma bloggar skapade av grymma personer = Busa & Lusa.


Robotar :S

Igår var jag först på badhuset med maya sen var jag pappa joel och samantha på någon teater. Det var kul. Idag var jag mamma och en kompis på en sak som min joel storebror har varit me o fixat. Man får typ kolla pårobotar som gör saker as coolt! Sen åkte jag och mamma till lagerhouse! Vi köpte massa saker. Vid 6 tiden kom våra kompisar vi gick ner och köpte massa pizzor och åt! muumms. Sen satt jag och kompis vid datan och spelade spel och typ åt massa choklad! HAha, as kul vare. Men nu ska jag typ göra mig i ordning för att sooova :D Men imorrn äre skola -.- Fast det är ju temavecka så inga vanliga lektioner eller läxor! Sååå nojs.


Bild från robot grejen.



Nersövd.

Tjatjo.

Idag var jenna och signe här. Det var skojj. Vi gjorde typ inget specielt. Hehe. Nämen ikväll har jag inte heller gjort så mycket förutom att jag har spelat Robot unicorn attack! Yeeeey, så jefla roligt! Fast jag suger men det spelar ingen roll, för att hoppa runt där med den bästa låten nånsin i bakrunden är som en dröm! xD UNDERBART. Men är typ välfigt trött, men det kanske är för att jag gick upp tidigt imorrse. Aja gud nu bara pratar jag för mig själv. Går och lägger mig i soffan och sover nu! Puss och hej leverpastej på dig.


Skolan!

Är i skolan. Sitter med Karin och Jenna jusst nu. Haha, Lena (lärare) roppar och frågar om någon är klar och kan börja på nästa uppgift. Jag och Jenna: Aaa, snart! (hahaha, asso vi är ju typ inne få fb och sånt) xD Ajja, nu kommer Petter! :o xD HAhahah. Karin får säga hej

hej allihopa.

Hahahahahah! Karin tänkte skriva något mer men det är lite hemligt sådär xd Hahahah. Aja nu måste jag dra.



Folksamling.

Tjao cow.

Idag var Tuva, Emma, Hugo, Signe, Jenna och Miranda här. Vi körde mörker kurragömma! Haha, det var typ mörkt i hela lägenheten och man fick inte tända. Fast det var två som letade för ingen vågade gå själv. Men jag känner för att gå och lägga mig tidigt idag, och typ hinna läsa lite. Imorrn är det fredag! SÅ himla skönt. Veckn har värkligen gått fort! Känns typ som om helgen precis har tog slut och att skolan precis har börjat. Men det är ju typ tvärtom! :o Nästa vecka har vi tema vecka! Så vi har inga läxor och inga vanliga lektioner! :P Men nus ka jag sluta babla. Sov gröt.


Nån lite snygg bild på mig och Maya som jag hittade xP


Damsuga -.-

Idag var jag med mirry. Det var mys. Hahah, vi skrattade fan hela tiden! Sen så gick miranda in i mitt rum och så var det helt kål svart, och så var det typ det i hela lägenheten. Så då blev hon rädd och typ la sig i min säng. Och då blev jag också rädd så vi tryckte ihop oss i ett hörn av min säng och trodde att det skulle komma en häxa :S Haha, nejmen sen gjorde vi varm choklad så dat va nojs. Nu måste jag damsuga! ÅÅÅHHHH pallar inte men jaja. DÅ är det iaf gjort.

Haha, vi tog inte så mycket bilder, eller jo massa men alla tog vi med thelolcam på facebook så dom lägger jag upp sen :)



Vidrigt.

Sitter vid pappas data eftersom att vår andra är helt sjukt jobbig. Idag var i i storkyrkan -.- Asså med klassen och 6d Asså andra bild och form klassen :P Det är vår matte NO lärare som alltid tar "kommer på" att vi ska göra det! det är typ himla teatrar... Grejen är att dom är typ inte än så himla bra. Men det var bara början, för sen skulle vi ju ta oss till gamlastan! Och det var alltså snöstorm!! Även om vi bara skulle gå i typ fem minuter så känndes det som en evighet. Alla gick och liksom frös, var helt dyngsura, och man fick ju nästan kylskador ju! Sen äntligen så kommer vi in i tunnelbanan och åker iväg. Det värsta som finns är typ blöta stickade halsdukar! -och det var ju det man hadde såklart! Sen när vi kom fram så skulle vi gå till storkyrkan! även om det inte heller var så långt så kändes det liksom som en mardröm! USH! Aja sen kollade vi iaf på teatern. Men nu ska jag inte bara berätta om massa dåliga saker ;P

Jusst nu sitter jag här och lyssnar på Dum av dig av Daniel adams - ray och Längesen av Petter :) Nojs.
Men sängen och bertboken väntar så bäst att jag drar så det inte blir trubbel sen.

Haha, utröstad? Nån gammal bild från Gotland som jag hittade på pappas data.



Så sött. Sweet dreams. God natt. Natti natti!


Dagens låt.




Sooooft ;P (Y)

Hej du som sitter där.

Ska väll typ dra mig åt sängen snart, börjar 8 imorrn och jag vet ju hur jag är på morgonen! xD

Sara + gå upp tidigt = INTE BRA! xD (jag är så sjukt trött så jag kan typ inte gå upp)

Men försst ska man ju läsa lite kanske.  Idag vare nice i skolan, inte så mycket att göra liksom! SÅ de va bra. Sen gick jag, Miranda, Beata, Emma och Leona hem till Leona och spelade in en film! Den var nog as snygg. Jag tror inte vi hann klippa ihop den men men..... Sen åt jag typ mängder till middag för det var så sjukt gott! Det var någon kyckling i någon speciel sås som pappa hadde gjort! Lovley. :P Men nu ska jag göra mig i ording för snark snark. Såååå hare gött!
God natt ♥



SS VS JJ

Hejhej, idag var först Joel och Samantha här och åt brunch. Det var mums! Sen gick vi och hälsade på farfar och typ hadde frågesport i någon "på spåret" bok. xd Men det var kul. Sen åkte vi hem och gick ut o åt på ett italienskt ställe ;) Men nu ska jag väll lyssna på lite musik och inom snar framtid ska jag väll lägga mig och läsa bert! Men nu ska kolla lite på tv, så ha en nojs night!


Mys.

Hellou. Idag var jag ju hos mormor. Det var mysigt :) Sen åkte jag ehm vid 5 tiden och åt middag. Nu har jag mamma och pappa kollat på så mycket bättre och massa dans program. Nu ska jag väll lägga mig och läsa eller kolla på någon film eller något. Men nu ska jag stänga av datan :*


Jag och blanca när vi bakade cupcakes för ett tag sen ;P


Test.

Tagen av maya.

http://mayanord.blogg.se/


1. Vem är du? Sara
2. Ålder: 12 i december
3. Personlighet: Konstig :)
4. E-post: Har många
5. Stjärntecken: Stenbock
6. Jag kommer från: Stockholm
7. Jag bor: På Söder.
8. Mentalitet: ?
9. Civilstatus: Singel
10. Spel? whut?
11. Mac eller PC? Oj, mer van vid PC men Mac är också bra xd
12. 1024*768 eller 800*600? hahha, va?
13. Internet Explorer eller Netscape? Internet Explorer, men helst firefox! ;D
14. Din bästa egenskap: Inget aning
15. Din sämsta egenskap: Oj, mycket! HAha, nämen vara rolig? xD
16. Husdjur: Inget D: Har haft katter :P
17. Kroppsdel du har mest nytta av? händerna, benen, munnen, ögonen typ det mesta?
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Lilltån
20. Jag sover: I min säng på natten
21. Djur jag är lik: Ingen aning
22. Tror du på något? ?
23. Frisyr: Halvlångt med snelugg. (tråkigt) 
24. Hårfärg: Blond
25. Ögonfärg: Grön mest
27. Vikt: Typ 34 - 35
28. Skostorlek: 36-37
29. Gillar: Många saker, men typ familj, kompisar dator , tv, sushi och massa mer :P
30. Ogillar: Hemska saker
31. Favoritmat: Sushi, indiskt, italienskt, thai, och typ nästan allt!
32. Favoritglass: Gillar det mesta, men choklad och polka är alltid gott ;)
33. Favoritdessert: vet ej
34. Favoritpizza: typ calzone
35. Favoritdryck: Kanske läsk, vatten och juice
36. Gillar du godis? Ja.
37. Isåfall vilken sort? Det mesta
38. Min favoritdrink(ar): Typ fruktdrinkar
39. Min favoritfilm: Har inte bara en!
40. Min favoritdag: Fredagar och Lördagar tror jag.
41. Mitt favoritklädesplagg: Har inget specielt.
42. Min favoritbok: hmm...
43. Min favoritmusik: Olika
44. Min favoritlukt: Tvättstuge lukt, stearinljus, parfym, blommor och mer.
46. Öl eller vin? Inget! xD
48. Senast köpta skiva: Minns inte! ;o
49. Senast film på bio: I rymden finns inga känslor.
50. Bästa låten i världen: vet inte
51. Senast lästa bok: Bert
52. Favoritförfattare: Ingen aning.
53. Skriver du dagbok? Nix
54. Bästa årstiden: gillar alla
55. Favoritfärg? ingen speciel
57. Vad ville du bli när du var liten? Popstjärna, skådespelare eller veterinär
58. Blev du det? Inte än xD
61. Katt eller hund? Båda!
63. Fobier? Sprutor, mörker
64. Deppig eller glad? Glad.
65. Politiskt insatt? Inte specielt mycket.
66. Värdesätter du ärlighet? ja
67. Brukar du dra vita lögner? inte om jag inte absolut måste.
68. Är det ok med vita lögner? Ja, om ingen blir sårad eller så. Men man ska ju inte göra det ofta! ;)
70. Har du pojkvän/flickvän? niix
71. Är du kär? Nej
72. Hur tidigt stiger du upp? vardagar olika, berorpå när vi börjar. Helger runt 10
73. Är det bra eller dåligt? Vet ej
74. Vem/vilka vet mest om dig? Jag vet faktiskt inte men mamma antagligen...
75. Gillar du att slåss? Haha, jag är en riktigt slagskämpe! xD HAha, nejmen vet inte. ;D
76. Vad har du på dig just nu? Marinblå mjukisbyxor, rosa tröja, trosor. Typ
77. Vad ska du göra ikväll? Mysa :P
78. När var du senast riktigt full? Aldrig varit
79. Är du seriös? Va?
81. Hur många bilar har du/ din famj: 1
82. Hur många biologiska syskon har du? Asså 1 hel men min halv bror är liksom som min hel. ( jag säger aldrig halvbror till honom för han är liksom min hel bror xd)
83. Isåfall, vad heter han/hon/dom? Jack, Joel
84. Hur många timmar sover du per. natt? olika
85. Vem är snyggast i världen? Ingen aning
86. Vad är du allergisk mot? nothing
87. Ska du duscha idag? Kanske
88. Vad är det för veckodag? Lördag
89. Vad är det för datum idag? 6 november
90. Vad gör du nästa år? Går i 7:an och kanske något annat kul ;P
91. Är du likgiltig? vet ej
92. Hårdrock eller synth? inget av dom.
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Stan
94. Har du utländska föräldrar? Naj
95. Gillar du att laga mat? Mmm
96. Märkeskläder eller secondhand? Båda
98. Vem är snällast just nu? Mamma, pappa
99. Var har du ont? Ingenstans :)

Några frågor försvann för det krånglade.

Murmur.

Idag ska jag träffa mormor. Jag ska göra mig i ordning och sen åka till henne. Hon bor typ i högdalen. SÅ jag tar tunnelbanan. Vi ska kanske gå till typ högdalen centrum en stund. Sen kanske vi äter luch eller nått. Vi har typ inte planerat så mycket. Sen åker jag väll antagligen hem ikväll. Men nu ska jag äta frukost (som jag alltid segar med) göra mig i ordning, och kanske städa rummet lite. -.- Aja, ha en bra dag :P

jag som är en glad rudolf med röda mulen!
As gammal bild! xD Haha, bjuder på den xD


Dagens.

Dagens humör: Bra :)
Dagens frisyr: Utsläppt som vanligt x)
Dagens makeup: Inget :p
Dagens kram: Pappa
Dagens shopping: Inget tror jag.
Dagens måste: städa rummet
Dagens vill (ha): sushi
Dagens vill inte: Inte kunna sova när jag vill det xD
Dagens roligaste: Badhuset med sötnosarna
Dagens tråkigaste: Vet inte.
Dagens finaste: LeonaBlancaMaya :P
Dagens ord eller mening: Jag har med mig toto idag! (eller mer gårdagens ord) 
Dagens flumm: Minns inget är för trött xd
Dagens klädval: gråa strumpbyxor svarta kortbyxor blått linne och typ kofta. 
Dagens låt: Ojdu. Har inte blivit så mycket musik idag så jag vet inte riktigt.

God natt och sov så gott.

Svar på tal.


Kommentarer
Postat av: samantha

Grym tårta, vill ochskå smaka av miss gay!
Kram

@ 2010-11-05 @ 12:17:12

Svar: HAha, vet den blev as snygg xD Kom hit och ät! Det är massa kvar ;D

Puss o kram.



Postat av: Jennapenna

Omg! Jättesuperfin! Sån måste vi också göra nån gång sara. ;)

URL: http://jennaja.blogg.se/ @ 2010-11-05 @ 19:22:48

Svar: Haha, tack eller nått. Den blev lite missbildad men det är bara snyuggt :D Absolut att vi ska göra en sån nån gång. Eller iaf någon av howdini.coms tårtor xD

Det där var igentligen inte så viktigt jag bara kände för att göra det.... x) Men iaf, idag var jag, leona, blanca och maya på badhuset (igen) det var skojjs! :D var under vattnet en massa :P konstigt ? :o Men jag är lite glad för jag nuddade botten där det är 4,5 m djupt! :D Ifs gjorde maya och blanca också det men dom är skillade ungar :) HAha, men det här är inte intressant så jag ska nog sluta babla. Och istället så ska jag göra en dagens och sen gå och läsa bert! :P

Hejdå vi ses adjö farväl.

iojhigvoufyiytdkjb

(blanca skrev rubriken) VI sitter här, men ska jusst börja städa. Blanca sjunger lite snyggt sådär. Maya är hos tandläkaren :S Men sen ska vi mötas och gå o bada! :D Jag sa att blanca skulle bita mig! x) Det gjorde ont , haha. Men nu ska vi göra oss i ordning! Här får ni någon snygg bild som jag jusst hittade! :D

Söt? Min föredetta katt när den var unge! :) ♥ Älskarej.


MISS GAY!

Heeej! Jag och Maya har bakad en sjukt snygg tårta! Som heter Miss Gay! Han är vår fairy gay prinsess!
Sen bjöd vi över blanca! Så nu är hon här och vi ska äta (snyft :'( ) Miss Gay.

Enjoy!


Kjolen är tårtan!

Sötisar! ♥

Lite mörka bilder men ändå så sjukt snygga! Men nu måste jag dra till dom andra! Skriver sen!


Maya is here.♥

Hellooo. Maya är här. Vi var jö som sagt på badhuset! De va skojs som alltid typ. :D Jusst nu sitter jag här, och maya har precis lagt sig vid tven så jag ska flyga till henne. Jusste hon sa sova här liiix! Det blir toppen!






Haha, Maya lika söt som alltid

Men nu ska vi hitta på något skojjs!



Hare gött

Drar nu! Bloggar typ senare tror jag.

Puss


Dagens låt.




Electric feel - MGMT

Dagens Outfit.




Maya + Badhuset = Kul! :D

Jag ska träffa Maya :) Vi ska antagligen gå till badhuset :P Trevligt. Vi ska höras om typ en halv timme så bäst att jag gör mig i ordning lite. Så lat som jag är så sitter jag fortfarande typ i pyamas xD Aja men vi får väll se vad vi hittar på sen :9
Här får ni en gammal bild på oss (eller ganska gammal)





En liten bild jag tog i sommras :)


Test.

Något test som jag tog från jenna som jag kände för att göra.


Vad heter du? Sara
Vilken hårfärg har du? Blond
Vilken ögonfärg har du? Typ gröna :)
Favorit kläder? Asså jag har nog inga favorit kläder typ.
När var du senast med din kompis? I förrgår
Hur tar du dig till skolan? Går
Hur många syskon har du? 2 bröder
Hur många år är du? Snart 12 :P
Vart ska du fira julafton i år? Hemma med släkt och så antagligen
Vilken årstid gillar du bäst? Typ sommar och kanske Vinter ibland >:) Och vår och höst! Det är svårt att välja :0
vem ringde dig senast? Pappa
Vad har du för favorit-film? Oj då, det är många de.
Vad för kläder har du på dej just nu? Nån pyamas. :)
Vilken är din favorit-färg? Men gud jag har värkligen ingen favorit färg! Gillar så många
Vad har du för favoritmat? Sushi.
Vad stod det på ditt senaste sms du fick? Min mobil är urladdat så kan inte kolla xd
Vad gör dig glad? Oj, snälla kompisar, men typ roliga saker, presenter och annat trevligt :)
Vad gör dig arg? Elaka mäniskor, idioter, krig, slagsmål, och annat dumt.
Vilken frisyr har du nu? Liksom typ snelugg och lite sådär halvlångt utsläppt. :P
Om du fick byta namn, vad skulle du vilja heta då? Oj! Vet inte, typ nisse :D
Vad är du rädd för? Mörker, spöken, läskiga gubbar och sånt :S
Vad är ditt favorit-godis? Gillar typ det mästa men kanske sura och choklad :)
Har du glasögon? Nix

Ja det var det. :) Nu ska jag på toa. HAhah nämen bye.

Gomorron.

Good morron. Vaknade för ca 1 timme sen. Men är fortfarande trött. Beror väll på att jag bara har kollat på tv och suttit vid datan. Ska nog ta och göra lite frukost snart. Har inte riktigt några planer för dagen men nått ska jag väll hitta på :) Men nu måste pappa göra något på datan.



Haha, snygg min på den i mitten? xD




Goooodnatt.

Rubriken säger allt. Nu ska jag iaf sova för jag är en trött tuffing. Har chattat med Signe, Linn, Thedde och Miranda fast hon svek mig och gick sen :'( Iallafall ville jag bara tala om för er att Miranda är min EX flickvän! xD Fast hon dumpa mig när jag sa att signe var snygg för att hon hade sagt att signe var ful och jag var snygg och då blev hon sur och dumpade mig :'( snyft. Sen ville jag bara tala om för er att vi är sjukt seriösa när vi chattar.

Vet att ni inte fattar ett skit om vad jag har skrivit men aja.
Nu slösar jag på min dyrbara skönhetssömns tid. Så bäst att jag drar min kos.
Sov goott och drömm söta drömmar! Så står jag där och stirrar på dig när du vaknar! Skojja. Aja nu blir jag lite över flummig känner jag i korppen så Ha en bra sov tid. Så ses vi imorrn.


Musik.













♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥

Dagens.

Dagens humör: Bra :)
Dagens frisyr: Utsläppt som vanligt x)
Dagens makeup: Inget :p
Dagens kram: Mamma kanske
Dagens shopping: Ben & Jerry´s
Dagens måste: Packa upp min väska fortfarande -.-
Dagens vill (ha): Cheez ballz
Dagens vill inte: Ha tråkigt imorrn?
Dagens roligaste: Lyssna på musik
Dagens tråkigaste: Att bara vara hemma hela dan
Dagens finaste: Datorn
Dagens ord eller mening: Ooh tsicht! Neej, förorena inte rummet med bakluftutsläpps avgaser D:
Dagens flumm: Min snygga sväng mitt i gatan och mitt lilla ljud jag gjorde med munnen samtidigt för att jag började skratta xD
Dagens klädval: Eriksdalsskolan byxor vitt linne och eriksdalsskolan kofta :)
Dagens låt: Kanske Little Boy - Little Girl :)



.




Linne - H&M
Byxer + Kofta - Skolkläder liksom... :9

BEN & JERRY´S

Hejsan på er. Jag har varit och hämtat mina skolfoton med mamma coh så var vi och handlade. Och OMFBPG! JAG HAR KÖPT BEN & JERRY´S! Det var så grymt länge sen jag åt det. Och jag var så himla sugen. Det fick bli half baked, den är good :) Men nu ska jag gå och plocka upp diksmaskinen. -.-

Här får ni några bilder :)


Möms.... gött.

Men hare bra.

Pöss ögonlock.

Duscha?

Ska typ duscha nu. Sen lite senare ska jag kanske möta mamma och gå och hämta ut mina skolfoton som vi har varit så otroligt sega på att göra xD Hahha men ja... Sen får vi väll se vad som händer. Slappdag typ. Men nu ska jag duscha.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------






Mister cool - Snook

Se you later aligator.

Hiss & Diss



Hiss till att det är höstloov!
Och till att jag har fått mina skolkläder, dom är as sköna :)




Diss till förlånga skosnören! xD Det är sjukt jobbigt!
Och till att skära sig! Gjorde det igår, det gjorde fruktansvärt ont! D:





Lov :o

Gud shit va härligt med loov :D Var så sjukt roligt igår! Det var ju somsagt jag, beata, leona, emma, signe och jenna som sov hos beata. Mys. Först sminkade vi oss, vi blev faktiskt väldigt läskiga.

Sara - Clown
Leona - Typ docka
Beata - Död gubbe
Emma - Mördad flicka
Signe - Psykopat doktor
Jenna - Fladdermus
Miranda - Död gumma

Kanske inte låter läskigt men vi va läskiga. Aja här får ni en dagens graj:

Dagens humör: Bra
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens makeup: Typ inget. Kanske lite mascara :)
Dagens kram: Pappa<3
Dagens shopping: Lunch?
Dagens måste: Packa upp min väska....
Dagens vill (ha): Ben and jerry´s och cheez ballz
Dagens vill inte: Dö
Dagens roligaste: Nacka forum med Lelli Bjuness och Emma ru
Dagens tråkigaste: gå hem från södra station? xD
Dagens finaste: Emma när hon får bubbla i halsen xD Eller banan röst som vissa kallar det.
Dagens ord: jadu inte bara ett, OOOHH! en katt..... , Klockan är femtiotvå (med snyggo röst) Neeej gamlingar. O så var det nått mer.
Dagens flumm: När jag och Emma väntade på bussen och satt på bussen och pratade med nsygga röster.
Dagens klädval: Jeans tights svart linne rutig skorta och sånt där annat som stumpor tex.
Dagens låt: Fix you - Coldplay


Jag och Beata räknade ut att nu ska vi ha höstlov typ en vecka. Sen ska vi gå i skolan i ca 6 veckor och sen är det jullov! :D Nice. Men men. Imorrn blire väll något skojj som hhänder men nu ska jag lägga mig i sängen och bara slappa.

Ni får nog lite bilder från igår imorrn. :) Snor nog det av någon.
Men för att jag vill så lägger jag upp några gamla bilder nu :)



Okej där var en snygg bild! Men nu måste jag dra, så hare gött!

Tjing tjong - Falsett sång :)

-





"Fix you" Coldplay


  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON