Hos Jenna :D

God morgon! Nu är jag här hos Jenna. Jag sov ju här. :) Igår kväll kollade vi på 2012! Den var grym! As bra faktiskt! Men nu ska jag gå till Jenna ute i köket och äta frukost! Skriver mer senare eller när jag har kommit hem!
CU

Sydpoolen!

Idag ska jag till sydpoolen med jenna och signe. Sen ska jag och emma sova hos Jenna! As grymt! Vi ska äta gott hyra film och sånt! :D Mys. Signe kunde tyvär inte :( aja blir as nice på sydpoolen iaf :) Ska ladda upp bilderna från kameran så jag kan ta med mig den och fota lite :D

Cooling? "Avgudar"




Han gick vidare först. Men åkte ut igår :'(

Aja blir nog blogg hos Jennis :) <3

CU

Skoolan!

Helluh! Nu sitter jag i skolan :D Signe får skriva något:

Heej! :) Det är Sigwnolis här.
Sara är inne på facebook i SKOLAN! Fyfy :c
Puss på Saras nösa <3

Tuva:

Död åt linns kluddgubbe!!!

Nu måste jag stänga av datan och så! Vi ska ha läxförhör! :o Men skriver mer när jag kommer hem!

Hare gött!

CU'



Träningsvärk!

Heelluh. Ska typ gå och lägga mig och sova! Är trött och snuvig så jag måste sova. Jag har kollat på idol, gjort matte och kollat lite på välkommen åter. Det är as roligt ju! xD Hahaha! Men ja, jag har typ sjukt mycket träningvärk i benen mest! Från igår. Idag hadde vi gympa och fotboll! -..- Suuuuger! Asså jag är fan dåligast i klassen! Men aja det var helt ok i uppvärmningen :D SQQQWWWOOORS! HAHAHA! ingen fattar förutom typ mirri jenna och sigwnopolis! Ajja nu ska jag gååå!

God natt. Pöss <3

Snabbt!

Idag har vi haft idrottsdag! Det gick väll helt ok. Det var kul iaf. Tänkte göra ett videoinlägg men jag orkar inte :c är as trött och mår typ lite illa. Jusste på varje år på idrottsdagen är det stafett. I fyran vann vi och i feman vann vi igentligen men dom som räknade våra varv räknade fel så vi spreng ett varv förlite men vi låg ändå tyå 5 varv före alla andra. Men iaf, VI VANN I ÅR MED! :D nice! Men nu måste jag göra matte! Såå


CU

spänning!

Heejs. Jag sitter vid pappas data :) Har varit grymt i helgen! Vi har bara flummat runt och haft fett skojj!  (XD) Lyssnar på någon konstig musik som mamma har satt på i matsalen där pappas dator nu står (det är en laptop) idag var vi föst här en stund sen gick vi till maya och sen hit igen. Först gick blanca sen leona och sen maya! Har tyå damsugit hela mitt rum typ as noga! I alla små hörn och överallt! Ansträngande! -.- Men jag kan typ inte lägga upp några bilder för jag har inga på pappas dator! Men jag kanske kan lägga upp någon bild från när jag var typ liten eller något!


OMG! Det är från när jag och Maya var på idol live i typ tvåan xD Paappa fick gratis biljetter :D

Amanda (Y)



Gotland! x) sitter på ett ställe där vi brukar bada! Det är en gammal hamn och så fins det en liten pyr! :D


Länge sen ♥

Men nu ska jag kolla på valgrejser och mysa med familjen :D
Mamma sa just att sverigedemokraterna kommer med i riksdan! Helt sjuk! jag ska döda dom D: Nu måste jag gå!


CU

Blanca!

Maya är och hämtar saker hemma från sig! Och blanca har kommit! Vi har varit och handlat massor med mat och goooooodis! Så vi ska väll packa upp påsen! :) Men här får ni några fina bilder!


Hahahah! vi försöker göra hjärtan! Skillade?

Nu kommer maya sååå!

CU

Chocolate balls!

Jag och maya har gjort choklad bollar! :D (Y) Dom är jätte fina och goda :)

Bild:




gött!

Bilder

Jusste! Maya råkade stoppa videoinlägget så det är därför det slutar mitt i allt x)

Här får ni lite bilder!




BUUUUUU! Scary!

Videoinlägg!

Här kommer ett fint videoinlägg med mig och maya! :D<3





Hungrig!

Jag är hungrig men det finns typ inget hemma! D: Eller vänta.... HUR COOL FÅR MAN VARA? Hittade just ett paket nudelsoppa! "Lycklig" Känner för att baka! MEn nu svälter jag ihjäl så jag går och till lagar mina nudlar!



Poss

Juice

Hejs. Nu sitter jag och kollar på TV. Jag ska snart ringa blanca och sen maya :) Men nu blev jag väldigt sugen på juice! SÅ jag ska gå och ta lite juice :D

bilder?


JUICE! :D

Maya, Blanca, jag och Leona  <3 Alltid

Söta? OFC! <3

buuuuj Cya

Smoothie<3

Goood morgon. Sitter här och dricker smoothie! Idag blir det Blanca, Maya och Leona som sagt. Ska höras med Maya och Blanca snart så ska vi hitta på något på dagen sen ska vi träffa leona och så. Men nu får ni lite bilder.


(bild tagen från google)
Men ser exakt likadan ut som den jag gjorde. Samma färg och precis samma bär :o (likadant glas med)


OPS! morgon trött -.-

CU

Hemmakväll med mamma.

shaaow. Blev ett väldigt fint inlägg förut idag. Tuva blev lite galen men jag är van xd <3 Nää hon är fin. Aja, efter skolan gick jag Tuva Olivia och Mira ( nya tjejen i klassen :D ) till medis. Vi var vid valstugorna och tog typ 1kg godis :9 Jag och tuva hadde tagit roser så jag hadde en ros i munnen och så dansade vi för folkpartiet och i slutet slängde tuva upp rosblad på oss! Det var så himla vackert! Jag tror olivia blev tåröggd! :) Men sen fick vi godis :D Sen var vi inne på söderhallarna. Och så var det dom där tjejerna som jag säker skrev om för länge sen. xD aja mina tuvas och olivias "BÄSTA" kompisar. haha, vi reta dom lite snällt. Sen träffa vi emma signe, jenna, miranda och gick och fyllde vattenbalonger :) Sen ja, stack emma, signe och jenna så jag tuva miranda ocg mira hadde lite kul. Sen gick jag hem och kollade på iadl och drack mig full på läsk. Och chattade med maya finaste. Imorrn blir det bäst! Ska träffa Maya och blanca på dagen och sen ska vi träffa leona lite senare och dra hem till mig och sova där! Sjukt mysigt! Har inte träffat blanca på typ 1 år :o MAya var inte så länge sen men saknar henne ändå! Leona träffade jag ju idag xd men det ska bli jätte kul. Men nu blir det för för långt! Såååå


CU



Älska bilden på mig och maya<3

Sötaste blanca för väldigt länge sen :) <3

Älskade leona oxå :) <3 sötnos


i skolan

Jag och tuva sitter vid en dator. nu får tuva skriva hej: JAG VILL SE WALACE O GROMIT!!!!! Nu måste vi gå!

Hej då

NO, NO, NO! D:

Helluh, iidag var jag med alice :) Det var kul. Jusste Jag har gjort sjukt mycket NO idag. Det var en sak jag inte ens hadde börjat med som skulle vara klart tills imorrn. Så jag fick jobba ihjäl mig me jag hann :) Sen har jag gjort lite spanska också. Mamma köpte hem äppelpaj så vi har ätit lite pajsi. Det var mumsigt. Men nu har mamma och jack inkräktat i mitt rum så bäst att jag går. Eller för att inlägget ska bli lite roligare så får ni några bilder.



CU c:

Skolfoto.

Imorrn är det skolfoto! :S Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller något sånt. Men ska bara vara mig själv iaf c:  Idag var jag Beata Leona hemma hos emma :D Det var skojjs. Vi kollade på film :) Sen sminkade dom mig! Snyggast? jag blev asså! EXTREM! XD Aja sen åt jag och Beata hos emma. Sen svek vi henne bara för at vi behövde gå hem! Sorry emma, men du vet att vi älskar dig x) <3 Jusste jag måste ladda över bilder men jag hinner inte för jag måste göra läxa :( Men jag hinner nog blogga snabbt innan jag gå och lägger mig :)

Puussss, CU

P.I.C.S.

Hemma från att ha varit på emmas land. ;P Det var skoj. Vi var på middag hos hennes farmor på lördagen och då somnade emma i soffan så jag satt och kollade på någon konstig film som hette "hemma bäst" Idag var vi på grönan en stund men inte så länge, vi trodde att det var sista dagen men det är öppet fredag lördag söndag nästa vecka också. På tisdag är det skolfoto :S aja tur att det inte var på onsdag efter skoljoggen! Så man inte sitter där helt röd och svettig och typ flåsar! Nice ;P Aja här får ni lite bilder från helgen och annat skojj.




Hinner inte mer nu måste packa upp min väska och så. Men får väll ladda upp fler imorrn elr nått..

CU

snurrig.

Hejhej, idag var jag med jenna signe och miranda på ringen en stund. Jag träffa maya där! :)<3 Vi gick runt lite sen tog jag bussen hem. Är lite snurrig just nu. Händer så mycket hela tiden. Har olika läxor från olika håll så där är svårt att hålla reda på allt/alla. Men men, hoppas det blir bättre nästa vecka. Imorrn måste jag handla innan skolan börjar för att efter skolan ska jag och emma till grönan. Sen på fedag blir det antagligen grönan och kanske emmas land. Men vi får se, kanske bara grönan eller bara emmas land :) PÅ lördag blir det väll emmas land då ifall jag åker dit på fredag. Och söndag grönan så klart! Sista dagen dom har öppet! :/ Fullspäckad helg! Men nu måste jag sova för att orka med morgondagen :)


CU <3

skriver med en penna :D

tjooobreee. Igår bloggade jag inte. Eller inte vad jag minns iaf. c: Igår var jag ijallafall först med typ karin gabbis thedde jakob tuva olivia julia emma hugo och massor. Sen var jag Thedde Tuva Jakob o Emma på medis och gjorde fina saker. Sen gick Tuva hem. Då gick jag Thedde jakob och emma runt lite till olika ställen. :) Idag var vi på T-centralen och så. För att vi skulle kolla på valstugorna med skolan, och min grupp hadde centerpartiet som inte finns på medis och några fler. Det var skoj för där fanns sverigedemokraterna. Och jag och dom flesta andra HATAR sverigedemokraterna. Så vi mobbade ut dom! Och dom blev lite rädda för oss. Och så var det några andra tjejer som var invandrare som också mobbade ut en kille :D Nice! Vi skrev att vi hatade dom :) Men då var det färdig snackat om det. för nu är det så jag och mamma har kollat på idol :D Och nu ska jag gå c: för att jag vill!


Så hej då!


CU :))))))))))))))

Skönhetssömn.

Helt plötsligt blev jag jätte trött. Så nu ska jag nog gå och borsta tänderna och fixa lite. Sen ska jag sova en skönhetssömn! :) Imorrn ska jag ta med kameran till skolan och ta lite bilder :). Gud nu somnar jag snart framför datorn! Bäst jag går.

God natt! Zezz Imorrn!

Zzzzzzzzz

Weebbbcam med gubb!

Jag är hemma nu! Sov ju hos maya. Det var skojjs. Sen idag var vi på badhuset igen! VI NUDDA BOTTEN! asså det är as djupt där o maya nudda botten! :o Men nu är jag hemm och webbar med gabbs på facebook. Imorrn är det skola :D Här är några vackra bilder:



Hhehe fail ego pics.  ;P


Maya <3

Är hoss maya. Igår kollade jag på film med mamma :) det var mysigt. Sen blev vi sjukt trötta så vi la oss i sängen och typ somnade på en gång xd Sen idag har jag oc maya varit på badhuset. Det var så coolt för precis när vi hadde hoppat i vattnet så var det så sjukt mjukt, det känndes typ som grädde fast det var väldigt klart och blått vatten. Det var jätte härligt. Fast det var bara en stund. Sen åt vi på burgerking.  Najsi najsi. Nu har vi ätit middag. Det blev pitzzzzza, det var så sjukt gott så jag tyå tvångs åt massa :c Men jag sk sova här. c: musigt. c: vi kanske ska kolla på vampyrer suger! :d har inte sett den :c men snart kanske. Men men....Jusste! Beata har klippt håret! Hon är så sjukt söt i kort hår! Finaste <3 Maya bygger med lego. Vi har lekt med hennes igelkott Gitzy! Den är så himla söt :P Men nu måste jag gå till Maya :) Kanske bloggar mer senare men annars.. GOOOOD NATTI NATTI! 


CU <3



älskar igelkottar :d <3

Maya lillebror Dante! sötaste barnet? <3

trög.

jjag är tröööög. Idag var jag Olivia och Tuva på medis. Det var skojs. Vi var vid valstugorna först. Sen kooommm gabbis o julia och julias lillsis. Vi gick runt och tog godis o knappar. Sen frågade vi vad dom tänkte och tyckte om betyg och skola och sånt. Sen gick dom och då gick jag olivia och Tuva in i söder-hallar-na, där var det ett tjejgäng (colabrudar asso (hostelihosthosthosthost) Dom var typ lite olika unga, men iaf inte lika stora som oss! :) kanske 1 år mindre :D Dom trodde att dom var lite coola så när vi åkte hiss upp och ner så stirrade dom och pekade piiip till os! Då skrattade vi och vinkade snällt och fint tillbaks. :) Sen så när vi gick förbi dom så stirrade dom på oss och då STIRRADE! vi tillbaks xD Sen följde dom efter oss xD Vi var lite för coola för dom asso. Sen så tog vi helium balongaer och sög in heliumet och lät fint. Då kom några från AB med sina trix cyklar (försökte vara coolish som vanligt) och så sa en kille "kör jakob kör" med mörk cool röst. Och nu sög jag in helium och skrek "KÖÖÖÖR KÖÖÖR" med min mycket vackra och mycket pipiga röst c: Då skrattade Tuva och Olivia ihjäl sig :) Nu ska jag gå på toa. Såååå jag bloggar mer sen :)


CU

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON