Telefonförsäljare.

Hej. Jag tänkte bara prata lite om något som ag stör mig på men som ibland kan vara roligt (inte ofta)
Nämligen....... Telefonförsäljare! Asså inte sånna som säljer telefoner som man antagligen tror. Utan sånna som försöker sälja saker genom ett telefon samtal.
För mig är det i alla fall så att dom nästan alltid ringer vid jobbiga tillfällen. Tex: När man äter middag, ligger och halvsover framför Tv:n kollar på något/någon jätte spännande program/film.
Och så är det typ aldrig man köper något heller! Men asså jag vågar ju inte bara lägga på så fort den säger "Hej jag kommer från tankrämsföretaget AB (inte för att jag någonsin hör var dom kommer ifrån) för tänkt om det är något viktigt, eller i alla fall något som mamma och pappa är intresserade av.
Men men en annan sak som jag tycker är väldigt fräckt, är att ibland så händer det att det ringer på telefonen och så klart går någon och svarar (ibland jag) och så är det helt tyst. Man hör bara några andra försäljare prata med sina kunder, så dom brukar alltså typ ha en lista på massa folk och så ringer dom upp dom typ samtidigt eller något, och sen så ser dom vilka som är hemma och då ringer dom! Det kanske inte låter fräckt, men jag gillar det i alla fall inte!
Sen så ska vi ju inte bara snacka skit, för vissa är faktiskt sjukt roliga! Tillexempel för några dagar sen ringde en kille, och frågade om min pappa var hemma och då sa jag nej med en konstig röst. OCh så svarade han okej med samma konstiga röst, så vi pratade jätte mysko med den konstiga rösten båda två. Det var faktiskt lite kul. Det har hänt andra saker också. En gång sjöng en kille, asså inte en låt utan han sjöng liksom "Hej jag kommer från tandkrämföretaget AB" Haha.
Nu var det nog om dom.
Ps; Inget illa menat mot personerna, det är bara yrket jag inte gillar så hemskt mycket ibland :P

Snabbt som blixten.

Nu drar jag och åker skridskor igen! Fast med Miranda. Världens tråkigaste inlägfg. Meeeenn......
Vad ska du göra idag? :P
Miranda och Jag ♥ Haha, älskar bilden.

Skridskor med moder :D

Heej. Har inte hunnit blogga för att Maya Blanca och Leona var här sen sov jag hos Blanca och så. Men nu är jeg hemma en stund. Igår var det taco middag hos Blanca. Jag och Maya åt där sen gick hon hem och jag sov där. Det blev ganska sent. Det kommer nog bli svårt att vända på dygnet men men.
Senare i kväll typ så kommer jag lägga upp bilderna från igår och förrgår. Så då blir det en del bilder :)
Men nu idag så ska jag och Mamma till kungsan och åka skridskor. Kul kul kul.
Bilden ser jätte konstig ut för den är typ tagen helt upp och ner med min mobil kamera, och allt är inte framme på bordet än. Inte bra. Men det är i alla fall en bild ;P
Gör ett inlägg lite senare och pratar om en sak ;)

Upptaget.

Heej, tänkte bara snabbt berätta vad jag har haft för mig nu dom allra senaste dagarna. Ja, igår så gick jag och Maya på badhuset, sen gick vi i lite affärer och kollade mellandags rean. Men lustigt nog så hade ingen av oss specielt mycket pengar. Så det blev inget shopping den dagen. Men i alla jordens fall, så gick vi hem till Maya och satt uppe hela natten och lekte runt på google. Sen gjorde Alva en mycket god pasta med sås sak till oss så vi satt i köket en del av kvällen också. Sen idag så gick vi tillbaks till butiker och köpte lite kläder som vi hade kollat in :)
Men nu till morgondagen! Det blir underbart kul. För det är nämligen så att först ganska tidigt på dagen ska jag gå och köpa en kjol och kanske ett par jeans, och sen lite senare kommer Leona, Blanca och Maya! Blir det awsome eller blir det awsome? Vi ska väl antigen bara chilla hemma eller så drar vi ut och hittar på något. OCh kvällen blir underbar. För vi ska göra sushi! Wooohooo! Bilder kan jag lova under kvällens gång.
Men nu får det vara nog om det. Ha det så gott så hörs vi imorgon.
Sånt här händer när man har bildbrist.

1 Januari ;o

Nyårsafton var suverän! Nejmen, absolut sjukt nice! Först på kvällen gick vi på Indiskt restaurang med våra kompisar som nu har sovit här i 2 nätter. Jag blev sjukt mätt! Det var så grymt fantastiskt god mat. Det var inte första gången ja var där. Men första gången jag tog den maten som jag tog. Sen gick vi hem och kollade på tv och gjorde oss i ordning. Och senare gav vi oss av till en fest. Där stöpte vi i tenn. Det var faktiskt väldigt kul. För ni som inte vet så smälter man tenn ( det är typ någon slags metall) alltså bara en liten bit, men sen heller man ner det i en liten kastrull med kalt vatten. Och så stelnar det typ as fort. Och så blir det någon slags form typ. Asså egentligen ser det inte ut som något men man ska försöka tyda den om vad som kommer hända nästa år. Jag lägger in en bild på min sen. Sen fick man också skriva något man inte ville skulle hända nästa år och lägga i en kastrum sen ställde vi ut den på balkongen och tände på en smällare och kastade ner. Och så brann allt upp :)
Sen så klart gick vi och kollade på fyrverkerier. Vi var på bästa stället. Så dunder bra det var. Sen så helt plötsligt stog Jenna där bakom mig, som hade (var) på en fest i en lokal där bakom. Vi stog och pratade och kollade på fyrverkerierna lite :9 Sen blev det dans hos Joel och sedan dans hos den andra festen. Jaa, lyckat var det.
Men så klart måste det ju hända något dåligt. Och det var så att jag hade tagit med mig kameran för att fota fyrverkerierna och hoppades på att ta ganska coola bilder. Men då när jag precis tänkte sätta på kameran så kom jag på att jag hade glömt batteriet i laddaren hemma -.- Sååå dumt.
Hoppas ni haft en bra nyårsafton :)
En i alla fall hyfsad bild från mobilkameran :)
Har inga planer för idag, så vi får väl se :P

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON