Venisage imorrn.

Heej, jag är skit trött. I helgen var jag på emmas landställe. Det var skit kul. Vi vandrade badade hoppade :D o hadde skoj. Men idag  gick jag miranda o signe hem till mig o bakade cupcakes till venisagen imorrn. Det var skit kul. Dom blev skit snygga! jag vet inte riktigt om dom blev goda... men aja. Jag kommer att försöka få med mig några att hänga med till grönan på fredag. För vi slutar tidigt. Aja, jag är grymt trött så nu ska jag bara försöka få jakob att sluta spamma på fb o sen gå o ta ett bad o tvätta håret.

Hej då....... -.- (somnar)

Sorry xd

Hheh, jag säger att jag ska blogga hela tiden men så gör jag aldrig det. Men jag ska försöka komma ihåg nästa gång. Aja men jag sa ju att jag skulle berätta om vad jag hadde gjort i helgen men jag pallar inte. Jag säger bara att jag o signe sov hos emma. Sen hadde vi lite kul på lördagen med miranda. Men nu har vi tema vecka. Med ett normalt tema (not) Det är konstigt. Men idag var jenna här. Vi gjorde pankakor, sen flummade vi. Sen gick hos. Och nu tråkar jag, men ska kolla på eurovision song contest. Det ska bli kul. Sen ska jag typ lägga mig o läsa en bok vi läser i skolan. Måste läsa ut läxan vi har till fredag.... Men imorrn blir det grönan med Emma, jenna, signe, leona o beata. Det blir skoj. Skriver mer när jag kommer hem imorrn om jag orkar....

Heeej då <3

Hos maya.

Heej. Har inte haft tid att blogga under helgen men gör det nu iaf. Jag är hos maya. Haha det är så otroligt deppigt, Anna Anka med sin assistent, på Ica Maxi Kungens Kurva och signerar sin nya bok " Work Out för Gravida" XD shiet asså. Det är helt sjukt. xD Aja jag ska äta här. Men när jag kommer hem så ska jag bäretta om vad jag har gjort i helgen. Och så måste jag städa rummet -.- men nu får maya gästblogga lite:

Jaså, gästblogga... det har jag aldrig hört talas om förut. MEN OKEJ! HEEEEEEEJJJJJJ ALLA SARAS FAAAAANSSSSSZZZ!!!!
huuuuueeer mååeeeer niiiiihhhhhhh??????? II LÖÖÖÖVEEE YOOOOOOOOO

vad ska jag skriva?


prutt.



HEJDÅ.


Ja det var fint.....
Men nu ska vi gå.

Heeej då.

God natt.

Hinner inte lägga upp bilderna men gör det så fort jag har tid. Måste typ gå o lägga mig nu börjar tidigt imorrn.

God natt ;)

Badat! :D

Heeejsun. Efter skolanb gick jag emma, signe o miranda och köpte bullar, kakor, jordgubbar o sprutgrädde. Sen åkte vi till liljeholmen, och gick till trekanten...det är en sjö. Vi satte oss vid en strand på en gräsmatta och åt lite bullar o kakor. Sen sprang vi ner o kände på vattnet. Det var inte alls så kalt som jag trodde att det var. Men det var ju fortfarande ganska kalt, men inte jätte jätte. Så jag o signe satte oss på en brygga och viftade lite med föterna i vattnet. Sen typ helt plötsligt hoppade jag i. Först skrek jag men sen tänkte jag efter o det var inte så kalt. Man vändje sig efter ett tag. Sen hoppade signe i tror jag. Och sen emma o miranda oxå. I början simmade ingen ut. Sen efter ett litet tag simmade miranda ut. Men jag i signe vågade inte. Sen simmade jag o emma ut lite men då kom signe efter oss o skrämde oss med att det fans hajar i vattnet. Signe: " det känns som en vithaj simmar rakt imot mig nu" :S det var läskigt. Men jag o emma kom en liten bit iaf. Sen åt vi resten av matsäcken. Sen tog vi på oss kläderna packade ihop o gick till en kulle som vi hadde sett från vattnet. Det var fin. Eller asså det var inte direkt som en kulle mer som ett högt berg med gräs på. Det var ganska brant men inte så jätte. Vi lämnade våra väskor där nere o började gå uppot. Efter ett tag var vi äntligen uppe! Det var fint där uppe. Sen skulle vi ta oss ner. Det gick inte så jätte bra..... Det var fullt med brännässlor :S Men vi var omringade så vi kunde inte göra något. Bara springa. Så vi sprang över alla brännässllor fort som fan. Sen blev vi helt röda på benen xD Men miranda hadde inte vågat gå där så hon tog en annan väg där hon ramlade på ryggen. xD sen efter en stund var alla nere. DÅ gick vi till en park med saker som var formade som frukter. Sen åkte vi hem. Och nu har jag precis gjort läxor o lyssnar på musik. Ska ladda upp bilderna från idag, logga in på facebook. Ladda in bilderna där o här :D Så ses snart igen.

Trött.....

Tjenare. Idag var det orgenterings dag. Men det var inte skit jobbigt. Vi gick hela vägen ( jag beata o leona) men fick ändå en ganska bra tid så! 53 min. Vi gick aldrig fel elr så. Men sen åt vi. Min mat var skit god. Sen gojrde vi entipsrunda o så. Sen gick jag o beata hem till mig o sen gick vi ut. Men sen lite senare gick hon hem. Och nu sitter jag här och är grymt trött. Det ända jag gör är att lyssna på 1 låt hela tiden o så sitter jag o sjunger.......
Normal.

PS: Imorrn ska jag Emma Signe o Miranda till typ liljeholmen (kommer inte riktigt ihåg men tror det var det) Vi ska bada o ha picnic. Det ska bli nice!
PPS: Jag typ sjunger som en galning.
PPPS: Blir massa fina sommar bilder imorrn tror jag! :D <3

Kram ;*

Sååååå varmt ute! <3

Heeej......san! Idag var jag Olivia, Tuva, Julia, Gabbis, Jakob o william i skåneglentan o hade skojj. Jag o William jakob o gabbis cyklade lite på tuva o olivias cyklar. jag o william cyklade typ skit länge xd Men sen gick alla hem o då gick jag o gabbis o köpte glass. Hon tog en på ett indiskt ställe som inte var glass ställe men det fanns. Så hon tog en mix för 60 kr. :0 Dom kom ut med värsta glas skålen o ett stort berg av glass. Hon sa att hon inte skulle orka allt så jag fick smaka typ skit mycket. ( om gabbis läser det här så, tack så grymt mycket för glassen o min fina läsk xD<3) Aja imorrn är det orgenterings dag. -.- Såå tråkigt. Fast ändå... vi har inga vanliga lektioner men ändåå....-.- -.- -.-  Vi ska vara på Långholmen typ. Men jag har iaf god matsäck med mig :) Pastasallad o fruktsallad! <3 :P -mycket gott gott gott. Men nu ska jag gå o lägga mig o läsa lite o så.

PS: Jag o Emma hittar inte till långholmen så pappa ska gå med oss. :D
PPS: Gick ner o handlade i kortbyxor idag. Det var skit varmt. Jag svettades nästan! :D
PPPS: Snart ska jag faktiskt fixa med min blogg! Header o sånt. Beata ska hjälpa mig den SÖTA superman flickan! <3

Bilder

Här kommerbilder från lång helgen och så.

Fredag:





Söndag:




Dagens bild:


Haha! Fina beta! <3


Sommar <3

Asså tänk! Det är typ sommar nu. Det är ju typ 25 grader ute, man kan gå i bara tröja :D, o bäst av allt.... DET ÄR SOMMARLOV OM TYP TRE VECKOR!! :D omg! Så hiiiimla härligt. Den här sommaren kommer bli bäst. Jag ska vara lite i stockholm o vara med kompisar o åka på grönan. O lite på gotland o vara med kompisar bada sola springa o ha gryymt kul. Och jag ska ju gå på grönan men jag ska också gå på ett slags tivoli eller vattenland eller så på gotland. Jag gick aldrig dit förra året så i år ska jag lungt dit. Det kostar typ 200 kr. Så grönan är dyrare om man går en gång. Men sommaren kommer iaf bli grym.

Älska sommar <3333

Fin dag (Y)

Heejsan! Idag var ´Beata(pål/paul)  o Leona(Påål)  här. Vi köpte chips o dipp! :D Och jag köpte en polka choklad för att spara till någon gång jag blir sugen och för att jag inte har smakat den. Men vi åt det o kollade på tv. Sen skulle Leona gå :( D: Så då gick jag o Beata till ringen. Vi typ gick runt o kollade lite o så. Men köpte inget. Sen skulle hon också gå. Då gick jag o handlade lök o shampo. Sen tvättade jag håret och nu sitter jag o lyssnar på musik. (Y) Jag sitter med mammas data vid de nya hyllorna som pappa har satt upp. Där är det också som ett litet skrivbord som ska vara som pappas arbets plats. Men nu är jag suuuper törstig så ska pausa låten (xD) och gå in i köket och ta ett stort glas vatten med is i eller juice. :)

PS: imorrn måste jag göra läxor. :(  
PPS: Sen när jag har satt mig vid andra datan ska jag ladda in bilderna från kameran! :D
PPPS: Mary and max ;D (ingen fattar om man inte har sett filmen)

Hejdåååååå <3

Snabbt inlägg.

Hellouh! Idag var ju jag på grönan med Leona o Beata. Problemet var ju att vi var tre... Men det gick bra, en fick åka själv på dom man åkte 2 o 2 på. Men det var ju kul ändå. Men det största problemet var ju insane för där ville ingen åka själv, men det löste sig åxo, vi åkte inte insane. Vi kan ju åka den nästa gång. Men jag o Beata var ändå inte så jätte sugna på den så.... Men det var synd för jag har inte hunnit ladda upp bilderna! D: Dumma fula lata idiotiska mig! Men aja ni får väll stå ut tills imorrn xD Men nu ska jag lägga mig o läsa så att jag inte kommer för sent imorrn. Tror att vi har tema vecka den här veckan men är inte säker så vi får väll se.

Ps: åkte den nya tuff tuff tåget.... den gick JÄTTE snabbt..... värkligen asså. -.-

Hallelulia!?

Till Beata o Leona: eller jag menar PÅÅÅL! :D <3 xD

jusste!

Jusste jag glömmde säga att jag o leona sov hos maya i fredags. Sen igår var vi hemma hos henne o gjorde en film. Sen var jago pappa o massa fler bjudna på middag hos dom så vi åt där o så. Det var skojj. Aja nu måste jag dra! xD


Grönan igen.

Heej. Idag skulle jag till grönan med jenna, signe, emma, beata o leona men så kunde inte signe jenna o emma. Så då skulle ju jag leona o beata gå. Men man vill inte vara tre för då måste en åka själv. Men när vi smsa hugo så svarade inte han. Men vi ska gå ändå. Man vill ju inte åka själv på insane lixom men vi ska nog lösa det på något sätt. Antingen får man åka 2 o 2 o så får den andra vänta där nere. Eller så åker vi inte den alls. Vi har ju ändå guld kort så vi kan gå dit när vi vill. Men jag kom på att min kamera får plats i en ficka jag har så jag kan ta med mig den o ta lite bilder! :D O när jag kommer hem får jag ladda upp alla bilder från i fredags också! ;P Men nu måste jag fixa lite så jag skriver mer när jag kommer hem!

CU

Leona ska sova här! ;D

Heej! Leona ska sova här! Nu får hon skriva lite: Hej mina små älsklingar!! KVACK KVACK KVACK! (blondaa?) Nej då. Idag har jag, Sune och Benny varit och köpt kläder, alla köpte normala kläder förutom jag... Bebis kläder. Jag har köpt 2 sparkdräckter, en jordgubbs pyamas och en klänning. Och ett läppgans. :) Nu är jag pank + att jag är skyldig massa kronor! :( Hej då! Läs minj blogg ---> www.varningfortont.blogg.se <---

Nu är sara tillbaks! Jag har köpt: Solglasögon, hårspännen, jeans kortbyxor, batman tröja och läppglans! :D Ikväll ska vi äta massa gott!

Puss puss älsklingar! :*
Hej då :)
Bye bye :P 

xD

Beata o Leona.

God morgon! Idag vaknade jag lite för tidigt av att massa byggjobbare o maskiner som bankade utanför fönstret! D: Det är såå jobbigt. Sen kollade jag på tv (......bolibompa.....) . Idag ska jag vara med Beata o Leona. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får väll se. Vi ska mötas vid slussen. Men jag har inte ätit frukost så ska göra det nu. Det blir toast o varm chkolad (inte oboy) MEn ska ta med mig kameran så blir nog lite bilder ;P

Vad ska du göra idag?  xD

Heej då ;*

Snart blir det snark....

Tjuhu! Nu är jag grymt trött, efter dagen. Så ska lägga mig o läsa på en bok vi läser i skolan o sen SOVA <3 -.- Nu lät det så skönt så jag kanske läser bok imorrn o bara lägger mig o sover på en gång nuu! ;) Imorrn kommer jag säkert vakana jätte sent eller jätte tidigt. Sen ska jag försöka få tag på någon kompis. Men nu håller jag på o somna framför datan så mååste sova nu.


God natt.......



-.- z z z z z z z

......vet inte vad jag ska skriva......

Heeej! Hann inte blogga något idag (förutom nu då) för att en liten stund efter att jag hadde vaknat imorrse så smsade Leona o frågade om jag ville till grönan igen med henne. SÅ jag sa "visst, varför inte" o en timme senare är vi på båten till grönan. Vi åkte en massa roliga saker! Efter en stund träffade vi några från 5d. SÅ vi åkte några saker med dom. Men det var ganska hemskt för vi hann inte med frittfall bara för att det var så lång kö till nyckelpigan!! xD HAHAHAH! Men aja man ska ju dit på söndag såååå...... Men iaf, jag tror inte jag pallar åka dit imorrn. Vill inte tjata ut det FÖR mycket. :P Men södag ska jag gå, med Beata, Leona, Emma, Jenna o Signe! Det ska bli skoj. Vi får väll se vad som händer imorron, men ska försöka blogga lite mer.

Ps: Har inte haft med mig kameran till grönan men kanske ska ha det på söndag, annars får jag väll ta några skit dåliga bilder med mobilen :/

CU

GRÖNALUND! <3

Heeejs!! Jag har precis kommit hem från grönan! Har köpt guld kort med Emma, Beata o Leona. Vi åkte allt, frittfall, insane, tilt o allt annat typ. Förutom dom flygade elefanterna för det hann vi inte. :( Men det var grymt kul. O det är skit roligt att ha guld kort. Jag ska kanske gå på Fredag, Lördag o söndag :D Men nu ska jag kolla på Tv!

Heeeeeeeeeej dååås! xD

Joel o Samantha :P <3

Heeej, det var ett tag sen jag skrev. Har lixom inte haft tid. Men iaf, mamma o pappa åkte i onsdags till lund på nån festival. Så Joel (brorsa) o Samantha (hans tjej) var typ barnvakt till mig o jack. Det var grymt kul. I torsdag så gick vi o åt indiskt, o sen åkte upp i skrapan till baren o kollade utsikten. Sen gick vi o hyrde nån svensk film som jag inte kommer ihåg vad den hette. Så det blev lite sent men aja.... Sen igår var vi på bio, o såg Mary o Max den var bra men väldigt sorlig. Den var typ animerad i lera elr vad man ska säga... Sen gick vi hem o spelade spel. Idag var vi på cosmonova. Vi såg deep sea. Det var grymt coolt. men nu är jag ganska trött så ska bara ta det lungt chatta o lyssna på massa musik o sånt!

Bye bye ;D

Sååå hiimla kul disco asså.

Heeej! Jag tänkte berätta om discot! Efter skolan så gick jag o Emma hem o hämtade pengar. Sen gick vi till götgatsbacken. Vi köpte varsin kjol på monki. Sen gick vi till burgerking. Vi hadde inte så jätte mycket tid så vi ät ganska snabbt. xd Men sen gick vi till emma o typ fixade oss inför discot o så. Sen gick vi dit, o vi var typ dom första i klassen så jag ringde leona men hon signe jenna o anna var inte i närheten. Sen ringde jag Tuva o dom (tuva, olivia, gabbis o julia) hadde precis kommit så vi träffade dom sedan gick vi in. Det var ganska många där. Men det var skojj för det kom bara fler o fler hela tiden. Efter ett tag kom Thedde o Hugo. Sen kom leona o dom. Efter en stund till kom Jakob o det var dom ända från klassen som kom. I början vågade typ ingen dansa. Sen började vi dansa mer o mer o efter en stund dansade alla typ överdrivet galet! xD Det var kul att skämma ut sig. Vi typ hoppade runt o skrek xD Men vi hadde väldigt fina danssteg. Det var väll lite konstig musik men det mesta var bra/roligt att dansa till. Vissa låtar var dåliga vissa töntiga o vissa roliga o bra. Men det ända man gjorde var typ att dansa. Jag köpte lite godis men inte så mycket. Sen var det några killar i 5ab (jag går i e (bild o form)xd) som typ tror att dom är jätte coola så dom stog o dansade till värsta töntiga rapplåten! xD Men sen så vann jag en godispåse för att jag hadde dansat mycket/fint typ.... Det var fint. Men sen när det var slut gick jag Emma, thedde, hugo, tuva, olivia o typ signe kommer inte riktigt ihåg, iaf vi gick o hämtade tuvas grejer hos gabbis som hadde gått hem tidigare. Sen gick jag o emma hem. Men på vägen började det regna o sen oska! Vi blev skit rädda o typ höll varan i handen o sprang! :S Det var läskigt. Sen gick jag hem o sov gott! Men nu MÅSTE jag gå o kolla på tv.

Hej då ;D <3

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON