SORRY!

asså förlåt att jag inte har skrivit på typ två dagar men jag har inte hunnit. i måndags var beata o miranda hemma hos mig. och igår skulle jag till ringen och sen var jag jätte trött. Men nu skirver jag. Idag skulle jag ha haft dans uppvisning men det var någon som råkade fella mig i skolan så jag ramlade i koridoren och där är det typ sånt golv som det är i gympa salar så jag fick ett sånt här "glid sår"  som sved jätte mycket så jag haltade. och så hade jag lite ont i huvudet så jag kunde inte va4ra med på dans uppvisningen! men jag filmade när dom nadra dansade. sen gick jag och några andra till mac donald's och sen så gick jag hem och nu är jag hemma och tråkar.

Helluh.

Helluh. Idag har jag varit på ringen med mamma. Det var kul. Jag köpte en tvål som luktade citron till min kusin och en tvål som luktade nått annat (kommer inte ihåg vad) till min mormor, och så köpte jag te till min storebror. så nu är det bara pappa och farfar och min andra storebror. jag köpte vinter skor oxå men min kamras baterier tog slut så jag hann inte ladda upp bilderna men gör det imorrn. Men jag hinner inte skriva mer. Men skriver imorrn.

KramkramSara

Ringen

Hejsan. Idag ska jag till ringen med mamma. vi ska gå snart. Jag ska köpa massa presenter och andra saker jag behöver och vill ha! :P Det ska bli kul. Jag behöver värkligen gå ut och köpa julklappar för jag har inte köpt en ända. Eller jag har gjort en till mamma i slöjden. Vi kanske går lite till skrapan oxå men vi orkade inte åka in till city! Nu ska jag bedda sängen. skriver mer sen.

KramkramSara<3

Öhhhhh.......

Jag har så jäkla tråkigt! så jag dör! ÖHHH! vill nån sova här? så jag får lite kul......snela. fast man måste ju vilja det oxå.

svinkalt ute asså!

Hejhej! Idag har jag varit o kollat på Jacks (min store brors) bandy. Han har spelat sen han var typ ehhn jätte liten och nu är han 14. Så vi gick dit (jag och mamma). Och man står lixom ute o kollar! Och så blev det svinkalt! asså jag stog där och frös skit mycket! jag hadde typ tappat känseln i hela kroppen! xD sen gick vi hem och jag typ fick varchoklad o massa. Det var gott. Nu måste jag fixa en sak. Skriver mer snart.

KramkramSara

God morgon

Gad morgon. Sorry att jag inte skrev mer igår men jag orkade inte xd Jag blev skit sur! För att Tove åkte ut i idol!!!!!!!!!! :@ AAAHHHHHHHH! därför tänker jag göra så att kalle vinner för att jag blev sur på erik! :@
Men iaf har nu ska jag göra frukost, dra mig tillbaks till soffan i vardagsrummet med mitt underbara tecke och kolla på tv! (medans jag äter frukosten) Det blir gott! Idag har jag lite planer. Antingen ska jag göra nått med en kompis men vet inte vem så nån som vill ses? eller så ska jag hem till min morbrors nya tjej och hennes barn och göra ju7lpyssel och typ pepparkaks hus mm. och kanske köpa julklappar. Så vi får väll se. Men nu är jag riktigt hungrig! så ska göra frukost. men hör av dig om du vill ses? :P

KramkramSara

hejsan svejsan!

Hejsan svejsan! Nu har jag hittat sladden och laddat upp bilderna! Gästerna är här! Så här kommer lite bilder från idag.





Bilder på Linda<3


övre raden: Hugo, wiliam, theodor, signe och anna. Nedre raden: Olivia, Jenna och emma! xD <3


En läskig bil som har stått på den gatan i typ ett år.


Emma sparkar på en boll!


Hahah morbror var på toa!


Jag och kusin! Asså jag såg helt hemsk ut såp jag var tvungen att rita lite på mig! :D


Karameller.


Där fick ni lite bilder! =P skriver mer sen... tror jag xd

KramkramSara<3

Heeejsan

Heejsan hejsan! Idag har jag varit i skolan och så kom ju min gamla fröken och hälsade på! Det var skit kul! hon såg lika dan ut. :D Det blev mycket kramar sen var det roliga timmen oxå! jenna,signe.agnes och maya visade en film dom hade gjort och så hade dom bakat choklad bollar! det var oxå kul. sen gick jag hem och satte mig och kollade på tv! snart kommer några gäster, eller det kom två. Min morbror och en kompis sen kommer min morbrors nya tjej och hennes barn och sen några fler kompisar. Så det blir väll kul xd Ikväll ska jag kolla på idol tror jag för jag missade förra gången. Jag var på hockey med pappa. Just nu hittar jag tyvär inte sladden så jag kan inte ladda upp bilder men jag hittar väll den så småning om. Skriver mer sen! <3

KramkramSara

Natti natti

Nu är det sista inläggetr idag för nu ska jag borsta tänderna sen ska jag läsa! Så god natt och sov sågott och dröm inga mardrömmar och dröm bara fina drömmar och ja... sen komm jag inte påmer :o Jag ska drömma om julafton! och snö!

Nattinatti Kram sara

Dagens...

Dagens humör: Bra.
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: jeans och en tröja xd inte så märkvärdigt
Dagens planer: sova
Dagens vill ha: det är för mycket för att kunna välja ut en sak!
Dagens längtan: Julafton och födelsedag
Dagens tråkigaste: hade tråkigt efter skolan
Dagens personer: alla klasskompisar, lärare och mamma pappa o jack
Dagens roligaste: Att imorrn kommer linda!
Dagens låt: har inte lyssnat på någon musik idag! :o


fin bild

Skit suddig bild man ser typ ingenting men gillar den ändå.<33





Linda! <333

I fyran hadde vi VÄRLDENS bästa lärare! Asså hon var så himla bra och alla älskade henne och vi hade skit kul tillsammans! och man nästran längtade till att gå till skolan! Men sen i slutet av fyran på en helt vanlig lektion satte sig hon ner och sa att hon skulle bäretta en sak. och så sa hon att hon skulle sluta! och grejen var att det var den första april eller dagen efter har jag för mig så alla trodde att hon skoja! men sen sa hon att hon menade alvar! Skolan har lite pengar och du sparkar dom lärare som jobbat här ganska kort (hon hade jobbat i 5 år) för att spara pengar. och då blev det helt tyst.... sen börgade alla skrika varför och var skit arga. Efeter det började man lixom tänka vad som hade hänt att hon skulle sluta! och då började alla gråta sen var vi typ kavr på skolan hela dagen och alla bara grät och grät sen typ tog vi lappar och lät alla skriva på och så sen gick vi liksom och "demostrerade" hos rektorn! och sen satte sig några tejejer i klassrummet precis när man lixom ahde slutat gråta och så kom tanken upp igen så satt alla och grät igen! och så kramnade vi henne jätte länge! Sen när jag gick hem då känndes allt bara tomt och bajs!
Det kanskle låter konstig att man kan gilla en "lärare" så mycket eller nått men hon var bäst och asså ni fattar inte känslan! och då sa vi att vi skulle hälsa på henne typ varje dag och så på hennes nya skola, men vi har iunte hälsat på henne en enda gång! jag har velat det jätte länge men det blir liksom aldrig så. Och sen fick vi ju en ny lärare och han är också SKIT bra! han är väldigt lik lina på settet liksom! och det är jätte skönt! men nu imorrn kommer hon och hälsar på! När vår lärare sa det så blev alla typ skit glada! Asså fan vad jag längtar! även om man inte har saknat henne hela tiden så har det varje gång varit så för mig att om någon säger hennes namn elller pratar om henne så blir jag tårögd!  iaf LINBDA OCH PETTER NI ÄR DOM BÄSTA LÄRARNA NÅNSIN!!!!!!!!!!! <3333

tjooo

Tjooo! nu har jag laddat upp bilderna som sagt! och ja. så här kommer några gamla och nya bilder! :D jag och maya för länge sen <3
Jag och maya. det var ganska länge sen och det är en väldigt mörk och suddig bild men den är fin ändå! <3jag som är en glad rudolf med röda mulen!
jag som är en väldigt gald rudolf med röda mulen! haha xd
Beata o miranda på slöjden! :D<3

jag på halloween! :D hehe

haha! det där bruna som sticker upp som ser ut som hår det är theodor! vi grävde ner honom bland kläderna på bilden! hahaha xD


Där var det lite bilder! =P

tjenatjena

Tjenatjena!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. vi hade inga speciela lektioner bara typ svenska/so matte NO och slöjd (träslöjd och syslöjd -.-) iaf sen gick jag hem och ja nu är jag här. Ska ladda upp bilder från kamran nu.

KramkramSara

God mogon! ;P

God morgon! Jag börjar nio idag! =P men hinner tyvär inte ladda upp bilder för jag har kollat på tv väldigt länge (xD) så klockan är redan typ snart 20 över 8 och jag ska typ gå runt halv. Har typ inga planer idag... xd eller jo jag  måste typ skriva en önske lista! omg asså mamma o pappa o typ alla har säger det till mig hela tiden men jag glömmer alltid bort det! xd hahah glömska jag. Men nu måste jag gå och borsta håret och typ tänderna. skriver mer sen.

kramkramSara

mitt första inlägg

Hejsan hejsan! det här är mitt första inlägg. Jag kommer typ bäretta om vad jag gör på dagarna och så. Jag fyller skit sent på året men jag fyller ialafall elva den 23 dec alltså dan före julafton. Och min pappa fyller år på julafton hahah. men iallafall. just nu har jag inten fin header eller bakrund eller nått för jag vet inte hur man gör xd men det ska fixas så fort som möjligt.
Jag kan ju börja med att bäretta vad jag har gjort idag. xD
Ehm först var jag i skolan
och hade typ
svenska/so
klassråd
svenska/so
lunch
svenska/so
bild

på svenskan efter klassrådet gjorde vi det som vi gör varje dag, öppnar paket! :D några i klassen har köpt paket som vår lärare har lagt i en säck och sen så har vi fått en bild på oss själva från klassfotot och ett papper och så skulle man göra en bild och sen klistra in sitt foto i bilden typ sig själv som en tomte, och sen har vår lärare gjort en kalender av det och så öppnar vi två luckor varje dag och dom bakom luckorna får paket och en pepperkaka! =P haha är inte så bra på att förklara men ändå. Och sen gick jag och jenna hem till mig och åt mellis köpte munkar och ett vaniljhjärta! sen gick vi på dans. efter dansen åkte jag, febe,hanna,ebba,jenna och laura lite på isen sen skulle jenna på teater:( men iaf sen gick jag hem åt middag och nu sitter jag här och typ tråkar.

kramkram sara

Välkommen till min nya blogg!


  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON