Tack Beata! :D

Hellooo. Tack så mycket Beata för designen och headern! :D Jätte fint var det :) Har nu kommit hem från Romeo och Julia och tänkte berätta lite :P
Eftersom det var repetition så kunde så klart allt hända :) Men iaf. Det var Morgan Alling som regisserade och Måns Zelmerlöw och någon tjej som jag inte vet vad hon heter :) Det var i alla fall bra. Det var mycket musik och jätte coola danser. Roligt att kolla på :) Och så klart var det lite sorglit i slutet som det ska vara i Romeo och Julia. Men i alla fall så tycker jag att ni borde se den :P Vi träffade också på ganska många av mammas kompisar (jobbarkompisar/bekanta) som jobbade med musikalen. Skulle hälsa till Morgan Alling från pappa också med fick inget tillfälle, han var mest upptagen och så ville jag inte gå fram till honom själv. Kändes pinsamt :S
Men men. Imorrgon kanske det blir cupcakes bak. Sen på kvällen kommer våra kompisar som sen sover här i 3 nätter! Så det blir kul.
Vad ska ni göra på nyårsafton? :)
En ful liten testbild på mig kan väl skada?

Beata här igen

Sådär!
Nu tror jag att jag är klar...
Det blev inte speciellt mycket färg. Även fast jag sa det. Jag gjorde en sådan design först, men den var ful som stryk, så det fick bli bäst såhär.

Man märker egentligen inte speciellt stor skillnad, men förut var det lite gråa fula opassande streck här o var. Så dom kände jag starkt för att tabort.
Sen kanske ni ser att det snöar över saras blogg? Och att headern är helt nyskapad, och att det är blå bakgrund vid rubriken? + att det är en grymt snygg mustasch med lite reklam för min blogg på ;)

Men jag ser att cheyen som gjorde saras förra design har en bildlänk där det står att hon gjort designen. Det är ju lögn till 100% så den går helt bort...

Men hoppas att det blev fint. Även fast jag inte gjorde så mycket..
Famntag
http://enbeata.blogg.se

Beata här

Hejsan, Beata här.
Sara har bett mej att göra hennes design, så det är väl bara köra på för mej?
Saras nya design kommer bli någon färg, men verkligen inte rosa. För varken hon eller jag har precis starka känslor för färgen rosa... Och eftersom Saras blogg är ganska svartvit, så ska jag piffa till den lite. Eller ja, jag ska försöka i alla fall. Sen får vi se hur det blir.

Så att alla vet så är Sara världens finaste.
Och kika gärna in min blogg, klicka här för att komma dit.

Och när jag ändå håller på att smygskriver här så kan jag ju säga att Sara är bra. Fast jag är bättre.


Här är jag


Famntag


Lite bilder :D

Jag och Jenna har nu varit ute och fotat :D Det var kul :) Fast sen började det snöa och då gick vi in. Här får ni några av bilderna :) Alla är inte skarpa med skit samma dom är fina ändå :)
Sådär. Nu ska jag ge över min blogg till beata ett tag :) Hon ska fixa en design! Då blir jag glad :D Senn är det bara att få Leona att fixa en header till mig :) Snart ska jag på Romeo och Julia så jag bloggar nog efter det :P Ha det gott.

Ut och fota? :P

God morgon! Igår bestämmde vi att vi skulle gå upp halv 9. Men så blev det ju värkligen inte :) Men men, snart ska vi iallafall dra ut och fota :) Så det blir kul! Vi tänkte slänga på oss massa tjocka kläder och sen bara slänga oss i snön! :D Senare idag ska jag på Romeo och Julia förhandsvisning! Mamma fick gratis biljetter för att hon känner hon som är maskör till den. Vi hoppas att det finns en till så Jenna också kan hänga med :D


En morgon bild.

Vad ska ni göra idag då? :P




Photos :P

Heeeej, jaaoo. Jenna är här. Idag har vi tagit en del bilder! :) Med min nya Canon EOS 500D <3 Hjärtan till den för den är fiiin :D Vi tog spegelbilder :P Det blev mycket fint faktiskt. Här får ni en titt.

Sötaste ♥


Sen så kan man ju alltid bjuda på en sykopat bild också! :D

Inatt så sover Jenna här så det blir mysigt! Ha det gott! :)


Länge sen.

Det var länge sen. Har typ slutat blogga :/ Fast ska nog börja nu igen :D Haha, som om någon skulle tycka att det var kul. Aja det underhåller mig iaf. xP Det har varit julafton jag har fyllt år och massor annat har hänt.
Det är loooooov! :D Så det är väldigt nice! Jag har fått en del klappar :9 det gillas. På födelsedagen. Alltså den 23 i förgår fick jag först lite presenter på morgonen sen på kvällen gick vi först hem till Joel (bror) och Samantha (brors tjej) Och typ drack lite julmust. Sen gick vi till en restaurang som heter Koh phangan. Där fotade jag mycket! Med min nya kamera som jag fick <: Så blir bilder sen. Men inte riktigt nu.
Sen igår vare julafton! <:D Myyyys såklart! :D Farfar, mormor, joel och samantha kom hit och firade med oss! Sen gick dom hem vid 9-10 men Joel och Samantha stannade ganska länge! Jätte mysigt vare! :D Då tog jag också väldigt mycket bilder som jag kommer längga in senare.
Nu är det då juldagen. Miranda har varit här och vi har gjort lite hitten och hatten :P
Här får ni en liten snygg webbkamre bild från nya datorn oxåå :9

Min franska punchrulle <3

Hej.Lever.Pastej.

Dagen har varit tummen upp! :3
först vare julmarknad (det var kul men mina tår grät och fick ett anfall och ville åka in till sjukhuset) sen fick dom det för jag och Jenna gick hem till mig och badade. .o.o.o.o.o.o.o.o. .p.p.p.p.p.p.p
För att tina upp oss.

Jenna tycker att jag bloggar för lite så jag får väl ta in orden som kommer ur hennes mun och ta domtill min hjärna för att sen komma ihåg att blogga mer :D Inte för att jag har några besökare och komentarer men aja.

Sen gick vi iaf hem till Jenna och så kom hennes kusiner! Det var kul kul. Det var sjukt roliga små pojkar det.

Vi åkte plastpåse!!!!! i en as brant backe! WOOOHHHOOOO! Kult vare.
Men nu ska vi bara kolla på julkalendern och chilla för mycket.



Bjutifol liten bild som jag och jenna gjorde för ganska länge sen! :o

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON