bloggen e skuuum.

heej. har precis badat klart o ligger i soffan o myser. Bloggen är konstig, allt är typ utdraget o suddigt. Hoppas det blir bättre. nu ska jag äta en macka o dricka lite varm oboý sen ska jag läsa så... god natt.

Kramkram sara. <3


Hemma nu!

Hejsan. Nu är jag hemma. är väldigt trött. Ska bara ta det lungt just nu. Ska bada sen ska jag kolla på tv o bara ligga o läsa.

Dagens humör: Bra, trött.
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: just nu en stor mjuk tröja.
Dagens planer: bada, tv, sova.
Dagens vill ha: en skit härlig sömn
Dagens längtan: att min nya header ska komma upp!
Dagens tråkigaste: att det är söndag
Dagens personer: Maya ( o kompani XD)
Dagens roligaste: Maya ofc! <3


Hos maya! (L) ;D

Heejsan! Jag är hos maya. Vi gör inte så mycket. Igår kom maya o leona hem till mig vi typ satt o pratade lite o så sen gick vi hem till maya o kollade på Pans lapurinth (kan inte stava) Iaf den var jätte bra. Trodde faktiskt att den skulle vara läskigare! Sen gick leona hem o jag o maya köpte godis choklad o läsk... Sen typ blev det nått slags strömmavbrott så datorn funkade inte! Så vi försökte typ roa oss på nått sätt. haha, sen kollade vi på en film...
Just nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra men vi ska typ fixa en header till mig o sen kanske gå ut eller något. 
Skriver meer senare.
kramkram sara 

Leona o maya

HEJSAN! Leona o maya ska komma hit snart. Vi ska typ äta prinsesstårta o så.. sen ska vi typ till maya. Jag ska typ sova där. Det ska bli nice!

Lite ego bilder på hur jag ser ut....



osså några från igår...


HAPPY!

HELLO! Fan va jag känner mig glad just nu! Fan va musiken kan göra mycket! Idag i skolan var det typ jumpa o lite andra tråkiga lektioner sen var det hemkunskap! ;D Det var nice vi skulle smaka på potatis o göra en dipp till! Sen har jag varit sur på några under veckan på grund av en sak, o idag blev vi vänner o vi lädde nästan ut "bråket" men det var iaf väldigt skönt för det är så jäkla jobbigt o bråka med dom eftersom dom är några av mina bästa vänner! Efter skolan gick jag o jenna hem till mig. HAHA! Jenna kommer du ihåg: Vadå så du o Wiliam bestämmer typ en månad innan ni ska vara med varan? XD vi har sjukaste humorn nånsin! Vi typ skulle göra en musikvideo men den sög för vi lixom mimade o så blev det lixom efeter för vi la till musik efteråt! xD sen gjorde vi en grym video, kanske kan lägga upp den senare men jag o jenna måste fixa lite först! ;D När hon gick hem kom mamma med suchi till mig! (L) Så vi typ åt suchi o pratade lite i vardagsrummet. Sen kollade vi på let´s dance o åt chips, dip, godis, glass o läsk m.m. Sen kom pappa hem från hockeyn. o sen kom jack. Nu sitter jag här o typ bombar med musik! Så det är inte en tyst minut här just nu ;) hoppas ni också har haft en underbar dag! Nu ska jag lyssna på mer musik! Haha!

puss o kram sara

good night

Nu är det borsta tänderna dags. Mamma förhörde precis mig i engelskan o så började vi prata massa engelska så nu har jag typ fastnat i det jag så jag kan inte sluta prata engelska. Haha.
Här är lite bilder på dagens face! ;D xd


God natt o sov så gott. Bloggar mer imorrn! Dröm sött!

Kramkramsara







Dagens

Dagens humör: Jag vet inte riktigt, lite upp o ner.
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: jeans o linne typ...
Dagens planer: sova
Dagens vill ha: fred på jorden ( xD) en glad beata. :)<3
Dagens längtan: En person
Dagens tråkigaste: ingen god efterrätt i skolan (xD)
Dagens personer: Beata, leona, emma.
Dagens roligaste: beata, emma leona.


Beata (L)


Grattis på födelsedagen beata!



Förstår dig värkligen o tycker synd om dig. Vill göra allt för att den födelsedag ska bli bra.



Finns här för dig o kommer alltid att göra det.



En liten dikt. ;D<3



Rosor är röda


Violer är blå


Beata är bäst


Så det så! <3



Och en liten till! ;D<3



Rosor är röda


Violer är blå


Beata är älskad av sara


O så kommer det alltid vara! <3


Ha det bäst nu!




Beatahjärtasaraföralltid <3


Sorry!

Åhh! gud förlåt att jag inte har bloggat på typ en vecka! :O Men har värkligen inte hunnit.
Veckan har varit båda förjävlig, helt sjuk, bra, jag har varit skit arg, sur, glad, kännt mig sviken o jäkligt mycket mer. Jag har varit mycket med kompisar o så. Vill värkligen göra något imorrn men vet inte riktigt vad.... vi får väll se. Nu måste jag göra engelska läxa till imorrn!

kram kram sara

HAHAHAHA!



HAHAHAH! FAN VAD PINSAMT! det är jag emma o mirri!

HAHAHAHAH



HAHAHAHAH!

tv

Nu ska jag kolla på tv o jag vet inte om jag hinner skriva nått efter, så om jag inte gör det så säger jag God natt nu ;)

Jag vet inte om jag hinner imorrn på morgonen men vi får väll se.

god natt o sov så gott
kramkram sara

Flumm-barn

Hello everybody! Nu har jenna gått. Vi hade skit kul o flummade väldigt mycket. Jag vill lägga upp två videos vi gjorde men vet inte hur man gör! vet någon? (alltså från webbkameran) Klockan är över åtta o jag vet inte om det är något kul program idag så jag ska kolla. Men jag kan iaf lägga upp några bilder! ;D




pallade inte lägga upp fler. ska kolla tv nu skriver snart!

kramkram sara

Picnik bilder ;P


Godis ofc!


THATS NICE! ;D

Jenna här ;D

Hello hello! Jenna är här! Och det var tydligen ingen dans idag men hon kom hit ändå! Vi har typ käkat massa godis o grejs! Om ett tag kommer ni få en till blogg o läsa men mer avslöjar jag inte. HAHA! Jag o jenna har också gjort lite bilder i picnik såå jag visar dom ;D Hon ska äta här. På fredag ska jag se till att sova hos någon! ;) Har lite planer men vet inte riktigt. Idag i skolan gjorde vi inget specielt! Jag måste köpa lite grejer tex: bok till skolan, lite extra stabilopennor, kankse mjukis byxor, gå till monki o få lite grejs och en väska. Nu ska vi göra nått kanske en till bild i picnik eller något annat skoj så have a nice day!

kramkram sara ;*

God natt!

God natt o sov så gott! tror inte att jag hinner blogga imorrn men vi får väll se. Nu måste jag göra mig iårdning. De var dans imornn.

kramkram

PARIS!

I påsk ska jag till PARIS! :D Så himla kul! har faktiskt inte varit där. Vi ska dit på onsdagen alltså 2 eller 1 dag innan påsklovet börjar. På typ påskafton ska vi på nån fest. O det är extra kul för vi ska dit med våra kompisar! O jag har aldrig rest med en kompis! Det kommer iaf bli jätte kul jag ser värkligen fram imot det. Vi kommer att vara där kankse lite mindre än en vecka, sen ska vi åka till gotland i några dagar.




"Svenska hollywood fruar"

Haha! har precis kollat på "svenska hollywood fruar" ! Det är så jäkla roligt! (löjligt) Haha! sitter typ o skrattar hela pogramet! Asså jag menar " jag sätter på mig läppstift ungefär 3-4 gånger i timmen. läppstift betyder allt" xD hahahahahah. Såååå fånigt!


Dans imorrn?

Hello! Idag hade vi musik var väll kul... vi typ spelade på trummor! (Y) men iaf Var ganska trött efter skolan så pallade inte göra något!  Nu sitter jag här o äter godis! Vet faktiskt inte om jag har dans imorrn!? det måste jag ta reda på. för asså det är första gången på ny termin ju o jag vet inte när den börjar men vi får väll se ;D Nu blir det lite bilder som jag har gjort. (dom är inte så fina för jag pallade inte anstränga mig. 




HAHAH! den här gjorde  jag nyss! väldigt konstig, skumm, anorlunda, ovanlig haha nämen den blev väldigt skumm. Men... när man har tråkigt blir man flumnmig o när man är flummig såå ja... xD


forever liix! (L) (Y)



YEAH! den här har jag o mirri gjort! ;P



Hhehe! FULING!

Kram kram sara

Jenna o sigge.

HeLlOhElLo! Idag kom jag hem till jenna efter skolan. Sigge också det var kul! ;D Vi spelade in en film! Nu ska jag kolla på spårlöst, skriver i pausen ;D

TRÖTT!

God morgon! klockan är 07.31 ! jag börjar 08.00. jag ska typ börja gå om ungefär 20 min. Jag är skit trött! Var tvungen att göra lite matte igår kväll.

Bara för skojs skull kommer lite webbkam-bilder ;P










Kan ladda upp fler senare idag. måste gå nu.

Kramkram

Sigge<33

Hello! Sorry för att jag inte hann skriva igår! D: Iaf, igår kom signe hem till mig o så gick vi o åkte i isbackar med theodor o hugo! :D det var skit kul. Vi åkte typ tills vi dog o då gick jag o sigge hem till mig o satt vid datorn. Sen skulle vi packa för jag skulle sova hos henne. Så sen åkte vi till henne o typ var där o lagade middagen ;P o typ gjorde saker ;D Sen vid typ elva så kollade vi på film o åt godis som vi hade köpt. Vi hade köpt typ ett kilo godis o massa läsk! det var nice. sen somnade vi. Sen idag skulle hon på ridning så då följde jag med! Det  var jätte kul! Så helgen blev väldigt lyckad!

Just nu sitter jag bara här vid datorn. hade tänk göra lite oboy o typ packa upp min väska från sigge o så.
Skriver nog iaf ett inlägg till innan jag går o lägger mig. (börjar 8 imorrn:( )

Kramkram sara

God morgon!

Godmorgon! Vaknade ganska tidigt idag. typ nio. Sen dess har jag bara kollat på tv o suttit lite vid datorn. Har jhu som sagt inga planer idag så vi får väll se vad jag hittar på. Ska iaf ringa nån. Skriver mer snart, ska gå o äta frukost o kolla lite till på tv!

kramkram


Sov så gott!

God natt o sov så gott! ;) <3

pusspuss

nice day! love bilden! xD <3

Hejsan! Idag var det meningen att några skulle sova här, men så blev det inte. Så idag har jag först varit i skolan såklart! xd Hemkunskap för första gången! :D förra terminen hade min 5d. Det var skit kul. Min grupps lärare var ju bäst för vi fick te dom andra fick bara vatten :D men vi bakade iaf scones det var gott. efter skolan gick jag theodor hugo o sigge o åkte i en is backe! Det är skit kul! men typ dör några gånger bara. men iaf sen gick jag o sigge till södra station o väntade på hennes pappa o sen gick jag hem o typ kollade på tv. o åt chips o drack läsk o lite godis mm. Snart ska jag gå o lägga mig. är igentligen inte trött men mamma o pappa ska typ gå o lägga sig snart för dom har typ jobbat skit mycket. O jag vill inte vara uppe själv. jag pallar inte det. Just nu lyssnar jag på musik (Y) Har inga planer för imorrn, men måste hitta på något! så vi får väll se vad jag hittar på. känner mig lite flummig nu så jag skirver mer imorrn! :D have a nice night! hahahaha



kramkram


Börjar igen! :D

Helllllo! Har typ inte skrivit på flera månader! Men asså har liksom typ inte haft tid. Men nu ska jag iallafall börja skriva igen o jag ska skaffa en header osv.... men iallafall, skolan började efter jullovet för några dagar sen. Imorgon har jag hemkunskap för första gången. För vi fick inte ha det första terminen. men iaf just nu gör jag typ ingenting, jag lysnnar på musik.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON